Insect stamps!

Written by: Gee

11 September 2020

In dit blog vertel ik je over de nieuwe samenwerking met Durftestempelen.

Op Instagram kwamen we met elkaar in contact. Ik weet niet meer wie als eerst was, of zij mij ging volgen of ik haar als eerst. Maar, we waren bij elkaar in het vizier en we vonden elkaars werk leuk! 

Durftestempelen is een webshop waar je voornamelijk terecht kunt voor leuke en unieke stempels, maar je kunt er ook terecht voor het groeiende assortiment aan stationary producten zoals stickers, kaarten, papiersets en andere items die ideaal zijn voor journaling en scrapbooking.

De online winkel wordt sinds juli 2017 gerund door Marjolein Sijmons en zij werkt graag samen met creatievelingen die stempels ontwerpen. Hier voelde ik mij vanaf begin af aan wel tussen passen!

Op een gegeven moment kwam er een aanleiding dat ik contact zocht met Marjolein over het maken van insecten stempels en ze was meteen enthousiast. Er is een fijne en vlotte samenwerking uit ontstaan. Wat mij betreft mag die nog héél lang duren!

 

MIJN WERK BIJ DURFTESTEMPELEN

Sinds augustus 2020 zijn er bij Durftestempelen diverse insecten stempels van mijn ontwerp te vinden. Als ik eenmaal een idee in mijn hoofd krijg, blijft dat als een sneltrein door denderen. Dus het assortiment aan stempels èn andere producten zal zeer waarschijnlijk nog wel verder uitgebreid worden. Deze vier stempels waren de eerste die ik heb ontworpen en ik ben echt echt ontzettend blij mee. 

Als je deze stempels koopt ben je niet alleen verzekerd van oneindig veel stempelplezier met deze unieke set, maar je steunt mij en Marjolein als zelfstandige ondernemers ook! 

Ben jij ook zo enthousiast geworden over deze unieke stempels? Koop ze dan via de website van Durftestempelen en deel vooral ook je werken via Facebook en Instagram! je mag mij @gee.adriaansz en Marjolein @durftestempelen er in taggen. Graag zelfs! 

vier insecten op een wit vel gestempeld.
Pakje Kunst
4 stempels met insecten gedrukt op bruin craftpapier

Misschien vind je dit ook leuk…

Mr. Visser looks at art

Mr. Visser looks at art

In dit blog lees je over het Pakje Kunst Museum, en zie je een video van mijn inzending, beoordeeld door Meneer...

Window paintings XXL

Window paintings XXL

In dit blog vertel ik je meer over de geweldige samenwerking met basisschool De Zuidwester.Basisschool De Zuidwester...

Insect postcards

Insect postcards

Vanaf nu komen mijn designs ook op kaartjes!Het idee om kaartjes te laten maken van mijn insecten speelde al langer...

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pin It on Pinterest